Wat kun je doen met de restjes cadeaupapier? 

 

In dit blogartikel lees je wat je kunt doen met restjes cadeaupapier! 

 

Wat kun je doen met de restjes cadeaupapier? 

Je hebt in één van onze andere blogs gelezen hou je een leuk, origineel cadeau in moet pakken. Je hebt bij ons leuk cadeaupapier en andere versiering uitgezocht en je hebt er iets moois van gemaakt. Wat goed! Je zit nu alleen met wat restjes cadeaupapier, wat te weinig is om nog een ander cadeau mee in te pakken. Wat nu? Het weggooien van dat mooie inpakpapier is natuurlijk zonde, wat je speciaal gekocht hebt… In dit blog geven wij jou een aantal ideeën over wat je met restjes cadeaupapier kunt doen!

 

 

Hergebruiken  

De meest zuinige manier is natuurlijk de volledige cadeauverpakking opnieuw gebruiken. Als je washitape gebruikt om een cadeautje in te pakken is het heel goed mogelijk om hem netjes open te maken zonder het cadeaupapier te scheuren. Deze tape laat namelijk iets makkelijker los dan plakband. Dan kan je het inpakpapier heel makkelijk nog een keer gebruiken voor een ander cadeautje. Dan is het leuk om cadeaupapier aan te schaffen dat aan twee kanten te gebruiken is zoals het Cadeaupapier - zand lila. Je kunt dan het volgende cadeautje met de andere kant van het papier inpakken zodat je leuke cadeautjes een hele andere look krijgen.  

 

 

Kleine cadeaupapier restjes, wat doen we ermee?

Voor het nuttig gebruiken van kleine restjes zijn er ook meer dan genoeg opties. Zo kun je van kleine overblijfselen confetti knippen en dit gebruiken als versiering voor in je verpakkingsmateriaal. Je kunt je verjaardagscadeau in een cadeautasje doen, zoals in het Papieren tasjes confetti - wit zwart’  uit onze online verpakkingswinkel en de confetti er overheen leggen. Zo is het nog leuker om dit unieke cadeau uit te pakken! Je kunt natuurlijk ook een cadeau zakje of cadeau doosje gebruiken als verpakkingen en daar de confetti indoen. Zo heb je een superleuk cadeau voor hem of haar!

            

 

Een ander idee wat je met kleine restjes cadeaupapier kunt doen is het maken van eigen labels of stickers, om later weer een ander origineel en gepersonaliseerd cadeau mee in te pakken. Dit is ook leuk om samen met de kinderen te doen voor bijvoorbeeld een leuk Moederdag cadeau of Vaderdag cadeau. Je kunt de restjes in de vorm van een label knippen of wat oudere kinderen kunnen dit zelf doen. Vervolgens schrijf je er iets liefs op en je hebt je eigen label gemaakt! Lintje erom, touwtje erbij en klaar is Kees!

 

Als je resten inpakpapier opspaart kan je er uiteindelijk ook een vrolijke slinger van knutselen. Zo heb je niet alleen originele zelfgemaakte versiering voor in je huis, maar hang je ook nog een herinneringen aan andere cadeautjes op! Als je kinderen hebt kunnen zij de restjes cadeaupapier ook super goed gebruiken voor hun eigen kunstwerken. Lekker knippen en plakken! Je weet wat je te doen staat, veel recycle plezier!

 

© 2021 - 2024 ikpakhetin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel