Met deze items pak jij jouw cadeaus als een pro in!

Met een mooi ingepakt cadeau steel jij de show. Lees welke items je nodig hebt om in te pakken als een pro.

 

Met deze items pak jij jouw cadeaus als een pro in!

Cadeaus geven is leuk. Een cadeautje inpakken is vaak nog leuker. Je kunt je creativiteit hier in kwijt door verschillende frutsels, cadeaupapier of andere accessoires te gebruiken. Tegenwoordig hoef je niet alleen standaard inpakpapier te gebruiken om een feestje te maken van je cadeau. Welke items heb je nodig om in te pakken als een pro? We hebben de leukste items voor je verzameld en je leest het in dit artikel. 

 

Waarom wil je cadeautjes leuk inpakken?

Een goede reden om cadeautjes in te pakken is, is omdat het er erg feestelijk uitziet. Degene die een kado ontvangt, wordt dan niet alleen blij van het cadeau zelf, maar ook van de verpakking die eromheen zit. Het is toch leuk om er een feestje van te maken. Standaard doe je dit al met de feestdagen, zoals met kerst leg je de ingepakte cadeautjes onder de boom. En met Sinterklaasavond krijgen de kinderen vaak ook ontzettend leuke ingepakte cadeautjes. Dus ook als je een cadeautje op een ander moment geeft kan je er een feestje van maken.

 

Gebruik cadeautasjes om je cadeau leuk in te pakken


Vaak wordt inpakpapier gebruikt om cadeautjes in te pakken, Je ziet wel steeds vaker dat er cadeauzakjes worden gebruikt. Kleine cadeautjes kan je leuk inpakken met cadeaupapier, gebruik bijvoorbeeld hartjes cadeauzakjes maat S, super star maat L of  Tree Diversity maat M. Je kunt het cadeautje dan ingepakt in het cadeauzakje doen. Dit ziet er dan vaak fleuriger uit. Daarnaast worden cadeauzakjes vaak gebruikt voor specifieke items, zoals tijdschriften of ze worden gebruikt voor verschillende feestdagen zoals Sinterklaas of kerst. De cadeauzakjes staan ontzettend leuk onder de kerstboom. Plak er dan een sticker op met de naam en je weet gelijk voor wie het cadeau is. 

 

Folie als inpakpapier gebruiken

Waarschijnlijk heb je cadeaupapier in verschillende kleurtjes in huis liggen. Dit haal je vaak in huis voor verschillende gelegenheden. Voor kerst en Sinterklaas is er immers ander cadeaupapier nodig dan Vaderdag, Moederdag of een verjaardag. Maar je kunt ook doorzichtig folie gebruiken om een geschenk in te pakken. Als je een cadeaupakket maakt, dan staat de doorzichtige folie heel chique en het houdt de cadeaus bij elkaar. Met een mooi cadeau lint maak je je cadeau dicht. Hier vind je verschillende lintjes: turquoise, lila of roze.
 

Gebruik stickers of andere frutsels om je cadeau af te maken 

Een cadeau inpakken is voor veel mensen lastig want ze weten niet welke spullen ze moeten gebruiken. Naast inpakpapier kan je je cadeau ook natuurlijk op fleuren met stickers, bijvoorbeeld naamstickers, kerststickers of Sinterklaasstickers. In plaats van naamstickers kan je ook cadeau labels gebruiken om een naam op te schrijven. Dit is een labeltje wat je met een lintje aan je cadeau hangt. Deze zijn er in verschillende soorten te koop, namelijk mini kaartjes of labels kleur. Plak dubbelzijdige tape om je cadeau heen en het is helemaal af. Bestel ze hier in leuke kleurtjes: roze of zwart met wit. 

 

Op zoek naar het allerleukste cadeaupapier of andere items waar je je cadeautje mee wilt inpakken? Ga naar de webshop van Ik Pak Het In en je maakt van elk geschenk een feestje. 


 

 

 

© 2021 - 2024 ikpakhetin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel