Vijf tips om de Sinterklaas cadeaus tot een feestje te maken

Op Sinterklaasavond is het tijd voor cadeautjes. Deze wil je dus leuk inpakken en dat kan met deze vijf tips!

 

Vijf tips om de Sinterklaas cadeaus tot een feestje te maken

Het kinderfeest van het jaar is toch wel pakjesavond. Stiekem vinden veel volwassenen dit ook een geweldig feest. Kindjes vinden de verpakking altijd net zo leuk als het hele feest zelf. Goede reden dus om de cadeaus extra leuk in te pakken. Of het nu voor Sinterklaas is of voor andere feestdagen. In dit artikel vind je inspiratie voor bij het inpakken van de cadeaus. 

 

Voeg een cadeaukaartje toe aan het cadeau 

Sinterklaascadeaus worden aangeleverd in een grote zak. Deze cadeaus zijn voor meerdere mensen bedoeld. Handig is dus om er een naam op te zetten, zo pakt iedereen het juiste cadeau uit. Zet dus op een sticker de naam. Hier koop je leuke stickers: Sinterklaas of stickervel Sinterklaas. Deze stickertjes zijn ook leuk te gebruiken om je cadeau mee te versieren. Een andere optie is om voor cadeau labels kiezen. Een cadeau label is een kaartje waar de naam op staat, dit maak je vast met een touwtje of cadeaulint aan het kado. 

 

Gebruik van lintjes, touwtjes of stickers
Maak van je Sinterklaas cadeau een knutselwerkje door tape te gebruiken. Met dubbelzijdige tape maak je er een kruis op of wikkel het om de verpakking heen. Dit kan ook met lintjes gedaan worden. Cadeaulint is er in verschillende kleuren, zoals zwart, geel of groen. Je maakt hier ook prachtige dingen mee, zoals een strikje of plak een Zwarte Piet hoed vast met je cadeaulint. 

 

Maak met cadeaupapier de mooiste creaties 

Met inpakpapier maak je ook leuke pakjes. Als je te weinig inpakpapier hebt, plak je gewoon een stuk Sinterklaaspapier op je cadeau. Dit plak je gemakkelijk vast met wat lijm. Het ziet er mooi uit als het bijpassende kleurtjes zijn. Je kunt het in een vierkant of rondje erop plakken. Een rondje geeft een mooi effect op het pakje.  

 

Stempels gebruiken om mooie cadeautjes te maken 

Als je Sinterklaas inpakpapier op is, dan kan je het stevige bruine papier gebruiken. Dit wordt normaal gebruikt om pakketjes in te verzenden. Dit is niet echt gezellig cadeaupapier, dus je moet het zelf versieren. En dat doe je met leuke Sinterklaas stempels. Een kado wordt dan toch nog leuk om te geven met pakjesavond. Na het feest, op 6 december, kan je dit papier natuurlijk hergebruiken voor andere pakketjes, je draait het papier dan gewoon om. Doe daarna een lintje eromheen en je cadeau is helemaal klaar om te geven. Heb je geen stempels, gebruik dan een stift of een dik potlood, daarmee maak je ook in een handomdraai een schoencadeau leuk! Zet bijvoorbeeld stipjes, zodat het net echt cadeaupapier lijkt. 

 

Strak inpakken met cadeauzakjes 

Heb je geen inpakpapier of bruin papier in huis? Kies dan voor cadeauzakjes. Hiermee pak je je cadeautje snel in, je hoeft alleen het cadeautje erin te doen en dicht te pakken. Met washi tape kan je het pakje nog mooier maken. Hier koop je verschillende cadeauzakjes: Sinterklaas huisje of Sint en Piet

 

Wil je ook je cadeautjes leuk inpakken? Bestel dan het allerleukste cadeaupapier of inpak items op de website van Ik Pak het In. Hier vind je ook inspiratie om van elk cadeau een feestje te maken!

 

© 2021 - 2024 ikpakhetin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel